За мен

Роден съм в Сливен, две години преди „Бийтълс” да станат известни – в годината, в която Висконти триумфира с „Роко и неговите братя”. Както се казва – на този свят всеки идва с мисията си (разбирай работата).

Учих, служих, работих,…още учих. Докато един ден превърнах своето хоби – музиката, в работа. Работа, с която повече от 30 години карам хората да се чувстват весели и щастливи.

Започнах в шоубизнеса през 1983-та. Няколко години поред – в Младежки дом и с пътуваща дискотека по младежки бригади. Такива бяха времената – лагери, новобрански вечери. След тях дойде голямото предизвикателство – сватбите! Там нещата са други – свързани с традиции, обичаи и разбира се – широка музикална палитра в архива. Да съчетаеш музиката на няколко поколения е мисия възможна, но и отговорна: тя иска да докоснеш живота – най-красивата песен. Опитът е баща на всички знания. С времето той ме накара да разбера, че добрите песни нямат възраст. И да се осмеля да цитирам големия Роджър Уотърс от „Пинк Флойд“, който твърди, че „Истинската музика „сработва“ за всяко поколение!“
Истината е, че там, където думите се провалят, говори музиката! Имам удоволствието да ви я предложа. Изборът е ваш!